ŞANLIURFA / SİVEREK - Siverek Ortaokulu

Siverek Ortaokulu

BAHÇELİEVLER MAH. BAHÇELİEVLER 23 SK. NO 13A SİVEREK / ŞANLIURFA
Vizyon
Bilim, sanat ve estetik alanlarının en nitelikli ve en donanımlısına ulaşmak için çıtayı yüksek tutmak, toplumun başarılı öğrenci, verimli insan ihtiyacına Siverek İlköğretim Okulu olarak hizmet etmek ve mutlaka başarılı olmak, okulda ders araç gereçleri ve en iyi eğitim ortamı açısından teknolojide son noktayı yakalayabilmek, Siverek ilçesinde istenilen -seçilen bir ilköğretim okulu olma ortamını sağlayabilmektir.
Misyon
1. Türk kültürüyle büyümüş bireyler olarak, öz benliğimizi kabul ederek korumak, Atatürk milliyetçiliğini yaşatmak, cesur, modern, laik, hoşgörülü; demokrasinin, insan haklarının ve Atatürk İlke ve İnkılâplarının savunucusu olan bireylerin hayata bakış açısını genişletmek, öğretmen, öğrenci ve veliyi ortak paydada buluşturup bütünler oluşturmak 2. Zihinlerde ve davranışlarda yenilenmeyi yükümlülük kabul eden, çevreye duyarlı, erdemli, millet sevgisi gibi bir kaynaktan ilham almış, verilen bilginin ötesini talep eden, araştıran, tartışan, sorgulayan, başarıyı tesadüfe bırakmayan, güçlü bir toplum için çalışan bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ HELİN SUDE AĞAÇHANLI LGS SINIVINDA 500 TAM PUAN ALARAK TÜRKİYE 1.OLMUŞTUR. OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ ZEYNEP SU KARAVAR BÖLGEMİZDEN TÜBİTAK FEN LİSESİNİ KAZANAN TEK ÖĞRENCİ OLMUŞTUR. OKULUMUZ HER YIL HEDEFLEMİŞ OLDUĞU EN AZ 50 ÖĞRENCİNİN FEN LİSELERİNE YERLEŞMESİ SAĞLANMAKTADIR. 2023 YILI FEN LİSELERİNE ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME HEDEFİMİZ 60 ÖĞRENCİ..
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Saatler
SABAH GRUBU Başlama : 07:00 Bitiş : 12:20 ÖĞLEN GRUBU Başlama : 12:30 Bitiş : 17:45
Kalorifer(Doğal gaz)
Okulumuz merkezde olup, ulaşım problemi yoktur.
Bahçelievler mahallesi 31. sokak No:43
ile 92 km uzaklıkta olup Siverek merkezde bulunmaktadır
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZ MİNİKLER ERKEK FUTBOL MÜSABAKALARINDA İLÇE 2.Sİ OLMUŞTUR. OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN OLUŞAN SATRANÇ TAKIMIMIZ İL 1.Sİ OLMUŞTUR. VOLEYBOL KIZ TURNUVASINDA OKULUMUZ İLÇE 2.Sİ OLMUŞTUR.
OKULUMUZ E-TWİNNİNG PROJESİNDE 2 ADET PROJE YÜRÜTMEKTEDİR.