ŞANLIURFA / SİVEREK - Siverek Ortaokulu

Siverek Ortaokulu

Bahçelievler mahallesi 23. sokak No13 Siverek/ŞANLIURFA
Vizyon
Bilim, sanat ve estetik alanlarının en nitelikli ve en donanımlısına ulaşmak için çıtayı yüksek tutmak, toplumun başarılı öğrenci, verimli insan ihtiyacına Siverek İlköğretim Okulu olarak hizmet etmek ve mutlaka başarılı olmak, okulda ders araç gereçleri ve en iyi eğitim ortamı açısından teknolojide son noktayı yakalayabilmek, Siverek ilçesinde istenilen -seçilen bir ilköğretim okulu olma ortamını sağlayabilmektir.
Misyon
1. Türk kültürüyle büyümüş bireyler olarak, öz benliğimizi kabul ederek korumak, Atatürk milliyetçiliğini yaşatmak, cesur, modern, laik, hoşgörülü; demokrasinin, insan haklarının ve Atatürk İlke ve İnkılâplarının savunucusu olan bireylerin hayata bakış açısını genişletmek, öğretmen, öğrenci ve veliyi ortak paydada buluşturup bütünler oluşturmak 2. Zihinlerde ve davranışlarda yenilenmeyi yükümlülük kabul eden, çevreye duyarlı, erdemli, millet sevgisi gibi bir kaynaktan ilham almış, verilen bilginin ötesini talep eden, araştıran, tartışan, sorgulayan, başarıyı tesadüfe bırakmayan, güçlü bir toplum için çalışan bireyler yetiştirmektir.
Bağlantı :ADSL (1 Mbit)
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Başlama : 07:50 Bitiş : 14:30
Kalorifer(Doğal gaz)
Okulumuz merkezde olup, ulaşım problemi yoktur.
Bahçelievler mahallesi 23. sokak No:13